Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII 

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului facturaverde.ro

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului facturaverde.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI


Asociația de Facturare Electronică (AFE în continuare), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

AFE deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea AFE, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului facturaverde.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continuțul și prezentarea site-ului sunt detinute de AFE. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea AFE. 

Accesul si utilizarea paginii facturaverde.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe facturaverde.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii facturaverde.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, continutul facturaverde.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților AFE.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII


Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților și serviciilor AFE. AFE nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, AFE nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la informații, campanii, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. 

Continutul paginii web facturaverde.ro, a informașiilor și a altor materiale prezentate de  AFE nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare și conține, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate să intervină cu privire la protejarea datelor personale. 

facturaverde.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu îsi asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

 

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI


Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informașii actualizate și exacte.

AFE nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să intre în contact cu noi este rugată sa contacteze AFE prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât informațiilor necesare.

 

INFORMAȚII PERSONALE


Când prin intermediul prezentului facturaverde.ro vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), dar poate include și alte informații aflate în strânsa legatură cu utilizarea serviciilor și/sau informațiilor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.

 

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI


Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de AFE utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

AFE nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

 

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI


Orice persoană care vizitează site-ul facturaverde.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informatii personale de către AFE; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; solutionarea de către AFE a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de AFE și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobaăi din partea destinatarului.

AFE va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.