Hai cu noi

Persoane Fizice

Hai cu noi! Fiecare factură contează!

Ce ai zice dacă de azi ai alege să primești toate paginile facturilor de utilități pe mailul tău, deci în format online? Hai să calculăm tu câți copaci ai salva într-un an! Așa cum zice imnul nostru național "hai să dăm mână cu mână" și astfel TU ai salva 10 copaci, EU 10 copaci, Vecinul Nostru 10 copaci și uite așa am salva o pădure întreagă. 

Fiecare factură contează! Fiecare factură electronică este salvarea noastră, a tutoror!

Cu toții putem să schimbăm obiceiul, să educăm pe cei din jurul nostru sau chiar propria noastră națiune și să alegem să evoluăm. Azi progresul înseamnă tehnologie și vrem nu vrem trebuie să ne adaptăm mersului vieții. Fii alături de noi, fi mândru de tine și de alegerea ta, arată drumul și celor de lângă tine! Spune și vecinului, celor dragi, dă share campaniei noastre pe pagina ta de socializare! Fi responsabil și trăiește într-un mediu sănătos! Împreună devenim responsabili pentru mediul nostru!  

 

De ce ai nevoie să activezi factura electronică?

1. De voință și dorință să PROTEJEZI NATURA!

2. Conexiune la internet

3. Telefon mobil, laptop, calculator, tabletă etc. 

4. Un cont creat pe platforma ofertantului de servicii. 

 

Pași de urmat simplu și comod

1. Accesezi facturaverde.ro

2. Alege furnizorul/furnizorii de servicii de la care dorești să primești factura alectronică. 

3. Dă click pe furnizor și vei fi redirecționat pe pagina lui unde îți poți crea contul dorit. 

4. Reia activitatea pentru toți furnizorii doriți!

                                                       

Ce câștigi

1. Un mediu mai sănătos și gândul că ai făcut o faptă bună pentru mediul înconjurător. Un click înseamnă un COPAC SALVAT!

2. Tu poți face schimbarea și de la tine pleacă soluția! Alege sănătatea și optează pentru factura verde!

3. Implicare în comunitate. Alege să îi spui și vecinului, familiei, prietenilor de fapta ta și responsabilizează-i și pe ei. Împreună alegem factura electronică!

 

Rezultate imediate

1. Ai mai mult timp pentru tine. Te-ai gândit vreodată cât timp ai putea salva pentru tine dacă optezi pentru factura electronică? În medie ai 5 facturi care vin în cinci date diferite, cu termene scadente diferite. Deci ai vreo cinci deplasări la bancă/ghișee să le plătești. Calculăm drumul dus-întors, statul la coadă, timpul de arhivare a hârtiilor și dacă am însuma câte o oră pentru fiecare factură înseamnă că 5 ore pe lună ne petrecem pentru facturi. Ce ar fi dacă ai petrece maxim 30 minute pe lună pentru toate facturile? Ai avea 4 ore și jumătate să faci ceva folositor pentru tine sau comunitate. Întotdeauna a fost pentru noi și despre noi!

2. Nu mai trebuie să stai să verifici cutia poștală zilnic să vezi când primești facturile. Vei fi înștiințat pe mail tot timpul când factura ta a fost emisă și nu vei uitat să o achiți. Acum timpul e în favoarea ta!

3. Poți să accesezi la orice oră, de oriunde factura în siguranță și poți face plata instant prin diversele modalități de internet banking sau aplicații mobile. Poți să pleci în concediu și să ai toate facturile plătite la zi. Vrei să îi ajuți pe cei apropriați să aibe facturile plătite - poți să îi accesezi bunicilor sau părinților conturile și să le plătești facturile în timp util. Câteva clickuri și ai totul plătit!

4. Acum nu mai ai nevoie de spațiu în casă să depozitezi facturile. Arhiva electronică stochează toate facturile. Factura de hârtie azi este istorie!

5. De câte ori nu ai pățit să uiți unde ai pus factura, să o rătăcești printre alte acte și să te apuci să cauți după ea sau chiar să nu o mai găsești. Acum găsești facil factura! 

6. A venit mometul să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru! #Stai acasă în siguranță!

 

Trebuie să știi 

Factura electronică respectă formatul, structura şi conţinutul formularelor stabilite de legislaţie şi semnătura electronică a emitentului facturii.                                                                                                                                            

 

*

Ai o părere, o idee, vrem să o auzim. Scrie-ne pe Mail, Facebook, Instagram!

Dă like la pagina campaniei noastre naționale, dă comment și arată-ne că îți pasă! Arată-i și vecinului!

Salvarea copaciilor stă în mâinile noastre! Alege factura electronică!

 

#Alege factura verde!