Hai cu noi

Persoane Fizice

Hai cu noi! Fiecare factură contează!

Ce ai zice dacă de azi ai alege să primești toate facturile în format electronic? 

Ai contribui la salvarea pădurilor, la reducerea poluării generate de tipărirea, transportul și distributia facturilor în format fizic, nu ai mai pierde timp și ai fi sigur că vei primi și vei putea plăti la timp toate facturile.

De ce ai nevoie să activezi factura electronică?

1. De voință și dorință să PROTEJEZI NATURA!

2. Conexiune la internet

3. Telefon mobil, laptop, calculator, tabletă etc. 

4. Un cont creat pe o aplicație care colectează facturi sau până una-alta pe platforma ofertantului de servicii cu care ai contract.

 

Pași de urmat simplu și comod

1. Accesezi facturaverde.ro

2. Alege furnizorul/furnizorii de servicii de la care dorești să primești factura alectronică. 

3. Dă click pe furnizor și vei fi redirecționat pe pagina lui unde îți poți crea contul dorit. 

4. Reia activitatea pentru toți furnizorii doriți!

                                                       

Ce câștigi

1. Un mediu mai sănătos și gândul că ai făcut o faptă bună pentru mediul înconjurător. Un click înseamnă un COPAC SALVAT!

2. Tu poți face schimbarea și de la tine pleacă soluția! Alege sănătatea și optează pentru factura verde!

3. Implicare în comunitate. Alege să îi spui și vecinului, familiei, prietenilor de fapta ta și responsabilizează-i și pe ei. Împreună alegem factura electronică!

 

Rezultate imediate

1. Ai mai mult timp pentru tine. Te-ai gândit vreodată cât timp ai putea salva pentru tine dacă optezi pentru factura electronică? În medie ai 5 facturi care vin în cinci date diferite, cu termene scadente diferite. Deci ai vreo cinci deplasări la bancă/ghișee să le plătești. Calculăm drumul dus-întors, statul la coadă, timpul de arhivare a hârtiilor și dacă am însuma câte o oră pentru fiecare factură înseamnă că 5 ore pe lună ne petrecem pentru facturi. Ce ar fi dacă ai petrece maxim 30 minute pe lună pentru toate facturile? Ai avea 4 ore și jumătate să faci ceva folositor pentru tine sau comunitate. Întotdeauna a fost pentru noi și despre noi!

2. Nu mai trebuie să stai să verifici cutia poștală zilnic să vezi când primești facturile. Vei fi înștiințat pe mail tot timpul când factura ta a fost emisă și nu vei uitat să o achiți. Acum timpul e în favoarea ta!

3. Poți să accesezi la orice oră, de oriunde factura în siguranță și poți face plata instant prin diversele modalități de internet banking sau aplicații mobile. Poți să pleci în concediu și să ai toate facturile plătite la zi. Vrei să îi ajuți pe cei apropriați să aibe facturile plătite - poți să îi accesezi bunicilor sau părinților conturile și să le plătești facturile în timp util. Câteva clickuri și ai totul plătit!

4. Acum nu mai ai nevoie de spațiu în casă să depozitezi facturile. Arhiva electronică stochează toate facturile. Factura de hârtie azi este istorie!

5. De câte ori nu ai pățit să uiți unde ai pus factura, să o rătăcești printre alte acte și să te apuci să cauți după ea sau chiar să nu o mai găsești. Acum găsești facil factura! 

6. A venit mometul să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru! #Stai acasă în siguranță!

 

Trebuie să știi 

Factura electronică respectă formatul, structura şi conţinutul formularelor stabilite de legislaţie şi semnătura electronică a emitentului facturii.                                                                                                                                            

 

*

Ai o părere, o idee, vrem să o auzim. Scrie-ne pe Mail, Facebook, Instagram!

Dă like la pagina campaniei noastre naționale, dă comment și arată-ne că îți pasă! Arată-i și vecinului!

Salvarea copaciilor stă în mâinile noastre! Alege factura electronică!

 

#Alege factura verde!